Lesaanbod

Peuter / kleuter ballet
In deze les leert het kind om zich motorisch te ontwikkelen; huppelen, springen, voeten strekken en armbewegingen. Er komt van alles aan bod. Het leukste is het om in te spelen op de belevingswereld van het kind. Want dan is er nog volop fantasie. 
Springen als konijnen, vliegen als elfjes, sluipen als trollen en trippelen als muisjes. 

Meld je nu aan voor een gratis proefles!

Klassiek ballet

Kinder ballet

Op de leeftijd van 6 jaar wil het kind steeds meer leren. Daarom worden er balletpassen en balletposities aangeleerd, maar ook hoe de passen heten. Lenigheid, kracht, uithoudingsvermogen, ritmegevoel en dansexpressie komen ook aanbod. Klassiek ballet is de basis voor alle dansstijlen, waardoor je andere dansstijlen snel op pakt. Het zorgt voor een elegante houding, kracht, souplesse, coördinatie, ritme gevoel en uithoudingsvermogen.
In mijn lessen werk ik op het niveau van de leerlingen. De ene leerling is al gevorderd en de ander een beginner, maar voor beide kan ik een uitdaging bieden.  

klassiek ballet volwassenen

We beginnen de les aan de barre: hier train je de balans en oefenen we de passen.

Na de barre nemen we plaats op de grond om de kracht en lenigheid te oefenen, vervolgens dansen we in het midden, na het midden dansen we over de diagonaal en soms nog een leuke dans als afsluiting!

Jazz- streetdance

Jazz- streetdance kinderen

Wil jouw dochter of zoon gewoon even lekker dansen op hippe muziek, dan is dit de juiste les. Een les met de danstechnieken van Jazz Dance en Streetdance.

De laatste 20 minuten van de les werken we aan een leuke dans.
Maar ook de kinderen zelf krijgen soms de gelegenheid om samen een dans te maken en die aan elkaar te presenteren.
Een les voor de ontwikkeling van creativiteit, ritme gevoel, dansexpressie, kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en veel plezier!

Jazz- streetdance volwassenen

Jazz/ streetdance volwassenen

Wil jij lekker dansen en even je hoofd leegmaken na een drukke dag?
Kom dan lekker ontspannen bij de les. Jazz technieken leren maar ook gewoon even met je heupen zwaaien en streetdance passen leren. Alles kan tijdens deze les.

Sociale contacten op doen en je danspassie met elkaar delen.
Maar ook werken aan je lichaamshouding, spierkracht, lenigheid, coördinatie, ritme gevoel en uithoudingsvermogen!

Kinderyoga bij Dansstudio Severine

Voor de kinderyoga informatie klik hier