Wie zijn wij

Sèverine ( eigenares en docent)

Mijn naam is Sèverine Tompot- van der Poel ik ben eigenares en docent van Dansstudio Sèverine.  Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het CIOS Dans in Haarlem. Vanaf 2008 heb ik dans en werkervaring opgedaan bij verschillende amateur dansscholen. In 2007 heb ik bij de dansgroep ISH een 3-daagse workshop gevolgd en mocht dansen in het voorprogramma van hun voorstelling.

Van 2009 tot en met 2010 heb ik workshops gegeven op verschillende basis en middelbare scholen waaronder: Mendel college Haarlem, Alkwin college Uithoorn, Reggesteyn college Rijssen, Dalton Lyceum Barendrecht, Montessori college Aerdenhout en Middelbare school Hartenlust Haarlem.

Zelf heb ik verschillende workshops van bekende dansers gevolgd: Fred Berlips, Jane Lord, Boris de Leeuw, Andrew Greenwood en Francis Sinceretti.

In augustus 2012 ben ik gestart met Dansstudio Severine.

Sinds januari 2015 ben ik choreograaf bij de Helderse Musicalvereniging Showboat. Showboat presenteerde in 2015 de musical Cats in de Schouwburg de Kampanje.  In 2016 choreograaf voor de musical Footloose en in 2017 voor de musical Ja zuster nee zuster.

Ik geef al jaren met veel plezier les!

Annebelle (docent Klassiek ballet Julianadorp)

Mijn naam is Annebelle Schouten-Faas en ik geef nu al enige tijd met veel plezier les bij Dansstudio Sèverine.

In 2012 heb ik mijn dansopleiding aan het Nova College CIOS Dans te Haarlem afgerond. Sindsdien heb ik lesgegeven bij verschillende amateur dansscholen in de Noordkop in de disciplines klassiek ballet, moderne dans, streetdance/hiphop, jazzdance etc. Daarnaast heb ik voor diverse projecten dansworkshops gegeven op meerdere basisscholen aan alle leeftijden.

Momenteel geef ik vooral groepslessen bij een aantal sportscholen, waaronder dans gerelateerd zoals Zumba. Ook dat vind ik ontzettend leuk, maar omdat ik met ballet ben begonnen ben ik blij dat ik dit bij Dansstudio Sèverine weer balletles mag geven.

 

