Wie ben ik

Even voorstellen:
Sèverine Tompot- van der Poel

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het CIOS Dans in Haarlem. Hier heb ik voornamelijk les gekregen in klassiek ballet, moderne dans, jazz dance, flamenco dansen en didactiek.

Vanaf 2008 heb ik veel ervaring opgedaan bij andere dansscholen in het geven van danslessen voor verschillende leeftijdsgroepen.

Verder heb ik dans en werkervaring opgedaan bij verschillende amateur dansscholen. In 2007 heb ik bij de dansgroep ISH een 3-daagse workshop gevolgd en mocht dansen in het voorprogramma van hun voorstelling.

Van 2009 tot en met 2010 heb ik workshops gegeven op verschillende basis en middelbare scholen waaronder: Mendel college Haarlem, Alkwin college Uithoorn, Reggesteyn college Rijssen, Dalton Lyceum Barendrecht, Montessori college Aerdenhout en Middelbare school Hartenlust Haarlem.

Zelf heb ik verschillende workshops van bekende dansers gevolgd: Fred Berlips, Jane Lord, Boris de Leeuw, Andrew Greenwood en Francis Sinceretti.

In augustus 2012 ben ik gestart met mijn eigen dansschool.

Sinds januari 2015 ben ik choreograaf bij de Helderse Musicalvereniging Showboat. Showboat presenteerde in 2015 de musical Cats in de Schouwburg de Kampanje.  In 2016 choreograaf voor de musical Footloose en in 2017 voor de musical Ja zuster nee zuster.

Ik geef al jaren met veel plezier les!