Den Helder, Julianadorp en Anna Paulowna

Lesaanbod

 

 

 

Peuter/ kleuter ballet

In deze les leert het kind om zich motorisch te ontwikkelen; huppelen, springen, voeten strekken en armbewegingen. Er komt van alles aan bod. Het leukste is het om in te spelen op de belevingswereld van het kind. Want dan is er nog vol op fantasie. Springen als konijnen, vliegen als elfjes, sluipen als trollen en trippelen als muisjes. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klassiek ballet vanaf 6 jaar 

Op de leeftijd van 6 jaar wil het kind steeds meer leren. Daarom worden er balletpassen en balletposities aangeleerd, maar ook hoe de passen heten. Lenigheid, kracht, uithoudingsvermogen, ritmegevoel en dansexpressie komen ook aanbod. En vooral veel dansplezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klassiek ballet

Klassiek ballet is de basis voor alle dansstijlen, waardoor je andere dansstijlen snel op pakt. Het zorgt voor een elegante houding, kracht, souplesse, coördinatie, ritme gevoel en uithoudingsvermogen.

In mijn lessen werk ik op het niveau van de leerlingen. De ene leerling is al gevorderd en de ander een beginner, maar voor beide kan ik een uitdaging bieden.  

We beginnen de les aan de barre: hier train je de balans en oefenen we de passen.

Na de barre nemen we plaats op de grond om de kracht en lenigheid te oefenen, vervolgens dansen we in het midden, na het midden dansen we over de diagonaal en soms nog een leuke dans als afsluiting!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jazz/ streetdance

Wil jou dochter of zoon gewoon even lekker dansen op hippe muziek, dan is dit de juiste les. Een les met de danstechnieken van Jazz Dance en Streetdance.

De laatste 20 minuten van de les werken we aan een leuke dans. Maar ook de kinderen zelf krijgen soms de gelegenheid om samen een dans te maken en die aan elkaar te presenteren. Een les voor de ontwikkeling van creativiteit, ritme gevoel, dansexpressie, kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen en veel plezier!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jazz dance volwassenen

Wil jij lekker dansen en even je hoofd leegmaken na een drukke dag. Kom dan lekker ontspannen bij de Jazz les. Jazz technieken leren maar ook gewoon even met je heupen zwaaien. Alles kan tijdens deze les.

Sociale contacten op doen en je dans passie met elkaar delen. Maar ook werken aan je lichaamshouding, spierkracht, lenigheid, coördinatie, ritme gevoel en uithoudingsvermogen!   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modern/ Jazz

De les Modern/ jazz is een combinatie van dansstijlen die zowel moderne technieken als jazzelementen bevat, maar ook ballettechnieken zijn terug te vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ouderen dans

Ouderen dans is een laagdrempelig en gezellige les. Voor mensen die wat ouder zijn maar toch willen dansen. De les is een combinatie van passen uit het ballet/ jazz en moderne dans. Zelfs met lichamelijke ongemakken is het mogelijk om op jouw manier
deel te nemen aan de les.

 

 

 

 

 

Ballet-fit

Ballet-fit is een training die gebruik maakt van de technieken van het klassieke ballet. Met ballet-fit train je het hele lichaam. 
Bevat elementen van barre werk, cardio, kracht en flexibiliteit. 
Perfect voor beginners en voor mensen die al eerder gedanst hebben. 
Ballet-fit is gemaakt voor degenen die een nieuwe workout willen doen, die zowel uitdagend als leuk te ervaren is. En daarvoor hoef je geen danser te zijn!

 

Deze eenvoudig te volgen les zal uw uithoudingsvermogen, kracht, houding, flexibiliteit, balans en coördinatie verbeteren en laat u genieten doormiddel van beweging en liefde voor de dans! Dit is niet uw typische barre training of volwassene ballet les, het is zo veel meer!!

 

 

 

 

Home     Wie ben ik     Lesaanbod     Tarieven     Lestijden     Inschrijven     Contact 
Copyright © 2018 - Dansstudio Sèverine. Alle rechten voorbehouden. Webdesign: R. van der Poel - Julianadorp
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring